Toepassing van betonklinkers

gebakken betonklinkersBetonklinkers worden vrij veel gebruikt voor opritten van huizen of parkeerzones. De zogenaamde betonklinkers vindt men in meerdere kleuren en vormen de keuze van de betonklinkers hangt af van een persoonlijke keuze.

compositie betonklinkersPlaatsing betonnen klinkers

De betonklinkers zijn vrij snel te plaatsen. Het plaatsen van beton klinkers gebeurt op een ondergrond van gestabiliseerd beton. Beton klinkers voor de woning zorgen voor een perfecte harmonie tussen huis en  tuin.

Betonklinkers reinigen

klassieke betonklinkersHet reinigen van beton klinkers gebeurd meestal met een hoge drukreiniger. Na het reinigen van de beton klinkers met een hoge druk is het aan te raden om de voegen  met fijn zand te voorzien, dit doet men best door het zand op de voegen open te strooien en daarna wat open te borstelen over de voegen heen. Indien men niet beschikt over een hoge drukreiniger kan men de groenaanslag ook overgieten met bleekwater.

Producten voor onderhoud klinkers

In de handel bestaan er ook andere producten voor het behandelen van betonklinkers tegen groenaanslag. Producten voor de behandeling van beton klinkers zijn te vinden in de betere doe-het-zelf zaken.