Evolutie van betonplaten

klassieke betonplatenBetonplaten hebben de laatste decennia een enorme evolutie doorgemaakt. Enkele jaren terug waren uitsluitend de klassieke betonplaten te koop. Intussen is de betonplaat uitgegroeid tot een decoratief element dat door zijn uitstraling een meerwaarde geeft aan steeds meer tuinen en woningen.

Afwerking betonplaten

Standaard worden de klassieke betonplaten aan beide zijden glad afgewerkt. Vroeger was dit zowat altijd het geval. Tegenwoordig is de afwerking van platen in beton heel divers. Het kan gaan van een houtstructuur die in de platen is vewerkt, tot immitatie van stenen, en veel meer.

Toepassing betonplaten

betonplaten tuinafsluitingMet betonplaten kan op een eenvoudige en snelle manier een betonnen muur worden opgetrokken. Een betonnen muur blokkeert het zicht onmiddellijk en volledig. Hierdoor is de betonplaat een steeds vaker toegepast element als tuinafsluiting.

Op deze website ontdekt u meer over tuinafsluitingen met betonplaten en de voordelen die een afsluiting in beton te bieden heeft ten opzichte van andere afsluitingen.